Provoz školy od 14. 10. 2020

Provoz školy od 14. 10. 2020

Vážení rodiče,
rozhodnutím vlády ze dne 12. 10. 2020 se ode dne 14. října do dne 1. listopadu 2020 omezuje provoz základních škol, a to tak, že se zakazuje osobní přítomnost všech žáků na základním vzdělávání v základní škole.
Znamená to, že na distanční způsob vzdělávání přecházejí všichni žáci od 1. do 9. ročníku. Pro zadávání a odevzdávání úkolů budou žáci využívat daltonské týdenní plány a aplikaci Google Classroom, kam se přihlašují prostřednictvím svých školních účtů. Pro komunikaci s vyučujícími využívají také elektronickou žákovskou knížku (Bakaláři). Rozvrh online hodin najdou žáci v týdenních plánech.
Žákům byl automaticky odhlášen oběd ve školní jídelně, s individuálními žádostmi o výjimky a s případnými dotazy se obracejte na školní jídelnu (tel. 543 213 232, e-mail cupakova.1@seznam.cz).
Zadání úkolů pro žáky, kteří v září nahlásili, že nemají přístup k internetu, naleznete v zádveří hlavního vstupu do školy (z ulice Křídlovická). Zde budete také odevzdávat vypracované úkoly.
V době prodloužených podzimních prázdnin od 26.–30. října 2020 distanční vzdělávání neprobíhá.
V případě, že potřebujete nové přístupové údaje do systému BAKALÁŘI nebo do Google Classroom, napište na e-mail: jiri.stibor@jirkastibor.cz.
Mateřská škola je v provozu bez omezení.